Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot preparat per la Festa del Mussol

Els Premis Mussol i Mussolada, el Dia de la Dansa i un ball de gegants protagonitzaran el cap de setmana del 24 i 25 d’abril


Tot preparat per la Festa del Mussol

La Festa del Mussol arriba a Sant Quirze del Vallès els propers dies 24 i 25 d’abril, amb l’organització d’algunes de les activitats habituals per aquesta celebració, sempre seguint les mesures de seguretat que estableix la pandèmia.

El dissabte 24 a la tarda tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Mussol i Mussolada i comptaran amb l’actuació del cantautor Pau Alabajos. L’esdeveniment es desenvoluparà a la plaça d’Anselm Clavé, a les 18 hores, i es podrà veure en directe a: www.santquirzevalles.cat/directe.
 
El Premi Mussol de Sant Quirze es lliura al santquirzenc Josep Busqueta, conegut per la seva implicació a la vida associativa del poble i la col·laboració amb diverses entitats.
El Premi Mussolada 2021 s’atorga enguany al col·lectiu de persones voluntàries que van realitzar tasques diverses de suport durant el primer confinament de la pandèmia. Son persones que van cosir mascaretes, van repartir roba i material divers pels domicilis de les cosidores, van fer pantalles de protecció, van ajudar en les tasques de suport a gent gran, com anar a comprar o buscar medicaments a la farmàcia, etc.
 
Les coordinadores dels diferents grups de voluntaris i voluntàries han facilitat a l’Ajuntament els llistats de persones que van realitzar tasques de suport durant el primer confinament. Tot i això, si hi ha alguna persona voluntària que no ha rebut informació sobre l’organització de l’acte de reconeixement i lliurament de premis, es pot posar en contacte amb l’Alcaldia a alcaldia@santquirzevalles.cat.
 
Diumenge, Gegants i dansa
 
Diumenge la Colla de Gegants i Grallers torna a la vida cultural de Sant Quirze del Vallès amb un espectacle de ball de gegants. Serà al parc de les Morisques i es duran a terme dos passis: a les 12 i a les 13 hores. Cal remarcar, però, que l’èxit d'ambdues convocatòries ha exhaurit ja les entrades.  
 
A la tarda, tindrà lloc la celebració del Dia Internacional de la Dansa, a la plaça d’Anselm Clavé. Cada any la dansa esdevé la gran protagonista, donant suport a l´esforç constant de totes aquelles persones que es dediquen a aquesta disciplina artística. L’espectacle anirà a càrrec del Gimnàs Montserrat Creus, que oferirà una exhibició a partir de les 17.30 hores. La setmana vinent es podran reservar les entrades en aquest enllaç: http://entrades.santquirzevalles.cat.