Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Arriba la Setmana Cultural de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera

Aquesta primera edició virtual ofereix propostes que cuiden cos i ànima


Arriba la Setmana Cultural de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera organitza la primera edició virtual de la tradicional Setmana Cultural, del 19 al 22 d’abril. L’acte inaugural tindrà lloc el proper 19 d’abril amb l’exposició “Terra i Cos”, de Roser Rubio. De fet, podeu trobar tots els detalls sobre la Setmana Cultural aquí, i sobre el projecte Art i Escola en aquest enllaç

La directora de l’escola, Yolanda Corral; el comissari de l’exposició, Jordi Coder; l’escultora, Roser Rubio; i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la mostra el proper dilluns a Can Barra i, d’aquesta manera, a la setmana d’activitats. Aquest es podrà seguir en directe a: www.santquirzevalles.cat/directe.
 
De fet, el mateix dia 19 hi ha prevista la projecció del documental “Datum”, d’Aula Media i La Productora, sobre dades, tecnologia i drets digitals. Trobareu més informació aquí.
 
Les activitats continuen amb l’organització de tallers com el de fang, els dies 20 i 22 d’abril, també de la mà de Roser Rubio. No faltarà un espai per al benestar personal. D’una banda, el físic, amb la sessió “Moure el cos per enfortir l’ànima”, el 21 d’abril. I de l’altra, el psicòlogic, amb el taller de mindfulness i gestió de l’estrès dirigit per la psicòloga Cynthia Rubio també el 21 d’abril; el taller de gimnàstica cerebral de la mà de Maite Puig el dia 20; o el que dirigirà Jordi Coder, “Taller zentangle” (meditació creativa) el dia 21.
 
Finalment, un altre dels plats forts de la setmana és el Cinefòrum “Ex-machina”, un thriller psicològic de ciència ficció escrit i dirigit per Àlex Garlant. Serà presencial al celler de Can Barra.
 
Segons la directora de l’escola, Yolanda Corral, l’objectiu d’aquesta setmana “és donar-nos a conèixer com a escola, arribar a tothom especialment aquest any en què, en organitzar activitats virtuals les podem obrir a tota la ciutadania. A més, hem volgut donar-li un valor afegit amb la realització de propostes que tenen a veure amb la salut física i emocional, en uns moments en què tots ens hem d’aturar i pensar a cuidar-nos”.
 
Totes les activitats virtuals són obertes a la ciutadania i requereixen d’inscripció prèvia, que trobareu en aquest enllaç.
 
En aquest enllaç trobareu el material necessari per al taller de fang. I aquí, el material que heu de portar per al taller de zentangle.