Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Programa de formació: comerç, empresa i emprenedoria

El servei de Promoció Econòmica organitza diverses sessions els propers mesos per facilitar eines a aquests col·lectius


Programa de formació: comerç, empresa i emprenedoria

El servei de Promoció Econòmica posa en marxa diverses formacions per als mesos de maig i juny. L’objectiu d’aquestes sessions és facilitar eines, tant a comerciants, com emprenedors i persones a la recerca de feina, per arrencar o consolidar els seus negocis, així com per fomentar l’efectivitat en la recerca d’ocupació.

La iniciativa s’ha organitzat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i es divideix en diverses sessions que es programaran al llarg dels propers mesos. 
 
En l’àmbit del comerç tindrà lloc la formació “Vull vendre per internet, però, per on començo?”. Serà els dies 24, 25 i 28 de maig de 14 a 16.30 hores.
En el sector de l’empresa-emprenedoria, les properes setmanes tindran lloc dos cursos: d’una banda, el “Networking per a dones emprenedores”, el dia 6 de maig. I de l’altra, una formació amb el nom “Ho estic fent bé? Els indicadors clau de gestió de la pime o autònom”, el 14, 15, 16 i 17 de juny. 
 
Per inscriure’s només cal enviar un correu electrònic amb la sol·licitud omplerta (vegeu codis qr imatge) a desenvolupament@santquirzevalles.cat.