Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Torna l’edició presencial de la Cursa Memorial David Rovira

El seu desenvolupament comptarà amb força canvis per garantir la seguretat de totes les persones participants


Torna l’edició presencial de la Cursa Memorial David Rovira

El proper 23 de maig tindrà lloc una nova edició de la Cursa Memorial David Rovira. Enguany tornarà a ser presencial, coorganitzada per l’Associació Corredors.Cat i l’Ajuntament. El seu desenvolupament seguirà la normativa establerta durant aquesta pandèmia, per garantir la seguretat de totes les persones participants. 

 
L’aforament d’aquesta edició serà de 500 atletes i només es farà una volta al circuit de 5 quilòmetres, per evitar que les persones més ràpides doblin els cuers, com en altres edicions. Les sortides es faran en grups de 5, cada 5 segons, respectant també sempre les distàncies de seguretat.
A aquestes mesures, s’hi suma l’eliminació de l’entrepà de botifarra al final, tot i que es manté l’avituallament líquid, i també la limitació del servei de dutxes, a excepció de les persones que vinguin molt de lluny i hagin fet reserva prèvia.
Com a novetat aquest any, les corredores i corredors locals i de les rodalies podran recollir el seu dorsal de forma anticipada el proper dissabte 22 de maig a la tarda, a la pista annexa del complex esportiu, evitant així cues i esperes.
 
La cursa seguirà puntuant doble a la Lliga Championchip, tot i que amb el decalatge a les sortides, les classificacions no seran definitives fins que arribi el darrer atleta a meta. El lliurament de premis, per evitar concentracions de gent, serà virtual, si bé cadascun dels primers classificats rebrà la seva copa a domicili.
 
El preu d’inscripció és de 3€ pels qui tenen xip groc i de 5 pels qui no tenen xip. Inscripcions obertes al web de la cursa: www.corredors.cat/cursasantquirze.