Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El civisme, la seguretat, el nou l’arbrat o el jovent emprenedor, són alguns dels temes destacats del mes


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí municipal Informem ja es pot consultar en versió digital. Els propers dies arribarà a les cases del poble la revista d’aquest mes, que recull el més noticiable de les darreres setmanes.
 

El civisme és un dels temes centrals de l’Informem, que explica els resultats de l’enquesta realitzada a més de 600 persones sobre els principals aspectes relacionats amb aquest àmbit. Així mateix, s’aborda la seguretat ciutadana des de diversos punts de vista: les trobades amb associacions de veïns i veïnes i els responsables de seguretat o l’arribada del nou sots inspector i els seus objectius, en format entrevista.
 

Altrament, la millora de l’arbrat urbà centra dues pàgines del butlletí, destacant la problemàtica que ha patit la flora del poble i la nova planificació de replantat tenint en compte les necessitats i els condicionants del terreny.
 

En un altre ordre de temes, el positivisme i l’esperança arriba de la mà de joves emprenedors i emprenedores que han endegat iniciatives pròpies i ens expliquen la seva experiència.
 

També de la mà de la il·lusió, el butlletí recull les activitats de la gent gran, de l’escola municipal d’adults, dels actes culturals i també de l’esport. No falten a la cita les xarxes socials, que ara en paper recullen el més destacat.
 

Finalment, la revista recupera de nou l’agenda municipal que, amb millors dades epidemiològiques, torna a omplir les jornades del poble amb diverses propostes.
 

Esperem que us agradi! Consulteu-lo en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.