Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Assessora´t sobre els ensenyaments postobligatoris

Demana cita prèvia i informa’t sobre les múltiples possibilitats abans de preinscriure’t


Assessora´t sobre els ensenyaments postobligatoris

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris per al curs 21/22 es farà de forma telemàtica a través del nou portal del departament d’educació que trobareu en aquest enllaç, de l’11 al 31 de maig. Abans de triar l’opció adequada, convé informar-se sobre les múltiples opcions existents. Per aquest motiu, l’assessoria d’estudis i formació del Canya Jove ofereix suport tècnic  per a les  preinscripcions electròniques  a la Formació Professional de Grau Mig i Superior, al Batxillerat i als Ensenyaments Artístics. Els horaris d’atenció són els següents:

  • Dimarts de 9:30 a 13:30h  i de 16 a 19h
  • Dimecres de 16 a 19h
  • Dijous de 9:30 a 13:30 i de 16 a 19h
  • Divendres  de 9:30 a 13:30h
Durant el mes de maig també s’estan fent les darreres activitats de la campanya d’orientació acadèmica “Informa’t per a decidir millor”  que es va iniciar al mes de febrer als centres INS Salas i Xandri i INS Sant Quirze. En aquests equipaments es van organitzar les xerrades “Després de l’ESO què?”, i els tallers de “ L’aula mòbil d’estudis professionals”  i  “construeixo el meu futur”. També va tenir lloc una xerrada sobre la preinscripció adreçada a l’alumnat de 3r i 4t de l’ESO. 
 
L’objectiu de la campanya i de l’assessoria és facilitar  la informació necessària per conèixer i familiaritzar-se amb l'oferta educativa professional, contribuint així a la planificació de l'itinerari formatiu de l'alumnat i a la presa de decisions. Tenir una bona orientació sobre les possibilitats formatives és essencial per fer un bon procés de decisió, facilitar el coneixement sobre el món laboral i evitar així l’abandonament escolar prematur. 
 
 
Demana cita a :
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat