Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, reconegut de nou amb el Segell Infoparticipa de Qualitat i Transparència

S'ha distingit aquesta administració amb un 100% de puntuació pel que fa als indicadors relacionats amb la Comunicació Pública Local


L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, reconegut de nou amb el Segell Infoparticipa de Qualitat i Transparència

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa a la Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública Local, amb una puntuació del 100%, la màxima possible. L’estudi, fet per la Universitat Autònoma de Barcelona del web de l’Ajuntament i del seu Portal de Transparència, ha conclòs que compleix amb tots i cadascun dels indicadors de qualitat i transparència, i per tant ha obtingut aquest reconeixement.

 
El Segell Infoparticipa arriba enguany a la seva 8a edició i és un premi atorgat pel Consell Certificador del Mapa Infoparticipa de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Hi col·laboren diversos centres universitaris de tot l'Estat, i s’avaluen els portals web dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya per determinar el grau de transparència i qualitat de la comunicació de l’administració pública.
 
D’aquesta manera, es posa en valor la feina que fa l’Ajuntament per oferir a la ciutadania tota la informació relativa al funcionament del consistori, les eines de participació ciutadana, sobre la gestió dels recursos i l’acció de govern i de l’oposició, entre altres, a través del web municipal d’una manera accessible i entenedora.
 
Sant Quirze del Vallès és un dels 39 municipis de Catalunya que ha assolit el 100% dels indicadors d’entre els 135 que han obtingut el reconeixement d’un total de 947 municipis avaluats. L’Ajuntament ha aconseguit el 100% de transparència en les edicions de 2015, 2016, 2017 i 2018. El 2019 va aconseguir el 97,92%. 
Podeu consultar l’estat de compliment dels indicadors de transparència al Mapa InfoParticipa.
 
L’acte de lliurament dels segells va tenir lloc ahir dilluns a l’Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona, seguint totes les mesures de seguretat sanitàries.