Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El parc de les Morisques acull diumenge la Fira de Consum Conscient

L'activitat s'emmarca en la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques


El parc de les Morisques acull diumenge la Fira de Consum Conscient

Aquest proper diumenge 16 de maig el parc de les Morisques acollirà la II Fira de Consum Conscient, d’11 a 14 hores. Una forma de donar a conèixer les alternatives de consum que posen a disposició associacions, cooperatives i productors locals de l’economia social i solidària. 

Durant el matí es gravarà en directe el programa de ràdio “Som Solidaris”. També es llegirà el manifest de la jornada, que clourà amb un espectacle infantil. 
En la fotografia que acompanya aquesta notícia podeu veure les entitats participants en la Fira.
 
Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques
 
La fira s’emmarca en la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques que l’Ajuntament desenvolupa al llarg del mes de maig. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar sobre la importància de consumir de manera responsable i sobre les dinàmiques de producció i consum existents.
 
La programació d’enguany s’adapta a les mesures establertes pels criteris de la pandèmia, limitant aforaments i respectant la seguretat de les persones assistents.
L’exposició “T’has plantejat qui són els nois i noies que veus recollint ferralla?” donarà el tret de sortida a les activitats. La mostra es pot veure a la Biblioteca fins al 28 de maig.
Altres propostes durant el mes de maig són el “Cinema cultures online”, el dia 21 amb la presentació a càrrec de l’activista pel dret a l’habitatge Joan Miquel Gual. 
Finalment, hi haurà sessió de contes en valors el 29 de maig a la Biblioteca, a càrrec de l’Associació Nuevos Pasos; i passi de teatre amb “El complets desconeguts” l’endemà, dia 30 a la Patronal.
 
Podeu veure el programa en el document en format pdf relacionat en aquesta notícia.