Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

S’obre el termini per sol·licitar les beques menjador

Des d’avui i fins al 3 de juny es poden demanar aquests ajuts econòmics


S’obre el termini per sol·licitar les beques menjador

Des d’avui ja es poden sol·licitar els ajuts econòmics de menjador escolar per al curs 2021-2022. Poden fer-ho les famílies amb alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Occidental, sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, i que no els pertoqui la gratuïtat del servei.
 

L'objectiu de la convocatòria és afavorir que els/les alumnes de famílies que tenen dificultats econòmiques i socials puguin accedir a l'ús del menjador escolar, garantint l'alimentació als infants que es troben en situació més vulnerable. La convocatòria inclou els/les alumnes matriculats en centres concertats. No es troben inclosos els/les alumnes matriculats en centres privats.
 

La concessió de l’ajut té en compte les condicions sòcioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l’alumnat, mitjançant un barem establert anualment pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. A més, cal complir una sèrie de requisits que podeu consultar en aquest enllaç.
 

La sol·licitud es podrà presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Podeu demanar cita prèvia aquí. També es podrà tramitar en línia amb certificat digital o mitjançant el servei VALid. La data màxima per demanar aquestes beques és el proper 3 de juny.
 

Si necessiteu suport per omplir la sol·licitud, podeu trucar al Servei de Benestar i Cicles de Vida: 937216800, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores.

En el document relacionat en aquesta notícia trobareu la sol·licitud dels ajuts.