Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visita avui alguns dels centres educatius del municipi

Acompanyat per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, es reuneix amb les direccions dels diferents equipaments per conèixer els projectes que s’hi desenvolupen


El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visita avui alguns dels centres educatius del municipi

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, està visitant aquest matí diversos centres educatius del municipi, acompanyat de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras. Durant tota la jornada el Conseller tindrà ocasió de conèixer els projectes de l’escola El Turonet (fotografia), l’Institut Sant Quirze del Vallès, l’Institut escola Onze de Setembre i de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera.  
A la visita també l’acompanya el director de Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Jesús Viñas.
 

Durant la visita es reunirà amb els equips directius dels dos instituts. De fet, recordem que l’Institut Sant Quirze oferirà Batxillerat Artístic el proper curs. Una antiga reivindicació a la Direcció de Serveis Territorials i al departament d’Educació de la Generalitat que s’ha fet realitat. Aquest fet permetrà que l’alumnat de 4art d’ESO amb ganes de cursar la branca artística del batxillerat no hagi de marxar a altres municipis que ofereixen aquesta modalitat.
Les noves aules del Batxillerat artístic estan dissenyades i ja al febrer de 2021 es van iniciar les primeres actuacions. El proper mes de juliol es preveu finalitzar les adaptacions d’espais, de manera que s’habiliti una Aula de Visual i Plàstica, una Aula de Volum i una Aula multidisciplinar. Trobareu més informació en aquest enllaç.
 

Altrament, la direcció de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera tindrà ocasió d’explicar el projectes que desenvolupa. Un exemple d’aposta clara no només per la formació de la gent gran sinó del jovent amb iniciatives pioneres i de referència com el programa de formació i inserció laboral PFI, el d’orientació i reducció de l’abandonament escolar conegut com “Transitem”, o les proves d’accés a la universitat, entre altres.