Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El Congrés de la gent gran genera iniciatives per recollir l’opinió ciutadana

Accedeix a l’enllaç i contesta el formulari per definir què consideres prioritari al teu territori


El Congrés de la gent gran genera iniciatives per recollir l’opinió ciutadana

Sant Quirze del Vallès va participar activament en el 8è Congrés de la Gent Gran, celebrat l’octubre de 2019. Ara, en una fase postcongressual, els municipis i administracions participants se centren en la difusió dels documents aprovats, per tal de poder actuar sobre les línies indicades pel Congrés.
Aquestes accions tenen com a objectiu donar compliment als acords i marcar l’agenda en l’àmbit de les persones grans fins al proper Congrés, previst per a 2023.
 

Per fer aquest seguiment, l’Oficina de Gent Gran Activa de la Generalitat ha dissenyat un formulari que permetrà establir les accions prioritàries que les persones de cada territori considerin més oportunes per tal d’impulsar, demanar, promoure i fer el seguiment posterior d’aquestes iniciatives, tant a nivell nacional com territorial.
 

Podeu accedir al formulari mitjançant aquest enllaç. El termini màxim per contestar-lo és el proper 25 de juny.
 

Recordem que les persones representants de Sant Quirze del Vallès en el Congrés van ser membres de la Mesa de la Gent Gran. Aquests se sumaven als 300 delegats i delegades de tot el territori, i a les/els representants al Consell de la Gent Gran de Catalunya, a més del personal tècnic de cada comarca i d’alguns municipis, així com d’experts en les temàtiques de  la sessió.
De fet, del Congrés van sorgir diversos documents com: el Manifest i dues ponències: “El present de les persones grans: drets i deures”; i “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”.