Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Places vacants a l'Escola Municipal de Música!

Encara sou a temps de matricular-vos en aquest centre de formació musical del poble


Places vacants a l'Escola Municipal de Música!

L’Escola Municipal de Música de Can Barra continua ofertant places per al nou curs 2021-2022. Malgrat ja s’ha publicat la llista d’admesos, que podeu consultar en aquest enllaç, el centre us anima a matricular-vos i iniciar-vos en la formació musical.
Per fer-ho, cal contactar amb la Secretaria de l’escola, al correu electrònic: escolademusica@santquirzevalles.cat, o bé al telèfon 937210073, de 16 a 20 hores.

L’Escola

L’Escola està situada a la Torre Gorina, dins del conjunt arquitectònic Masia de Can Barra, al bell mig del parc de Can Barra. Les seves instal·lacions compten amb una biblioteca, una aula polivalent, 11 aules i 3 bucs d’estudi, totes elles amb connexió a la xarxa.
Ofereix un ensenyament musical de qualitat, dirigit a infants , joves i adults, que desitgin una educació musical bàsica, complementària o fins i tot, professionalitzadora, a través d’una pedagogia basada en “l’aprendre a aprendre”, amb atenció a la diversitat de capacitats i interessos, amb l’objectiu d’estendre els beneficis de la música en la societat i en el desenvolupament de les persones, contribuint a l’enriquiment cultural de la societat.
 

Projecte educatiu
El sistema d’ensenyament permet a l’alumnat fer un aprenentatge significatiu, vinculant estretament els aprenentatges conceptuals i teòrics amb els pràctics. Un dels trets més importants que caracteritza l’escola de música és el valor que es dona al fet educatiu, amb un èmfasi molt especial a les actituds, valors i normes que es desprenen d’aquest, com a aspectes que la música pot desenvolupar esplèndidament.
Instruments: Piano, guitarra (clàssica i elèctrica), flauta travessera, clarinet, saxo, violí i violoncel, bateria.
Grups: Cor, orquestra de corda, orquestra de vent, combos moderns.