Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Noves sessions del Grup de Suport d’Ajuda Mútua

Fisioteràpia, meditació i olis essencials són alguns dels àmbits en què es formaran les persones cuidadores


Noves sessions del Grup de Suport d’Ajuda Mútua

El Grup de Suport d’Ajuda Mútua amplia les sessions als propers tres mesos, fins al mes de juliol. Després de les trobades del gener i febrer, l’Ajuntament ha decidit ampliar l’acompanyament a les persones cuidadores no professionals de persones dependents.
Per aquest motiu, ha organitzat tres sessions. La primera tindrà lloc el proper dimecres 26 de maig, de 10 a 12 hores. Un fisioterapeuta realitzarà un taller de massatges bàsics perquè les cuidadores practiquin amb els seus familiars i també per a elles mateixes. Unes tècniques per millorar els dolors i evitar contractures.
 

La segona sessió serà el 15 de juny, també de 10 a 12 hores. Una psicòloga i una treballadora social parlaran sobre “Tècniques de relaxació i meditació”.
 

Finalment, la darrera trobada serà el 29 de juliol, en aquesta ocasió de 10.30 a 12 hores. Es farà un taller de fitoteràpia, amb la tècnica del Casal. Es prepararan olis amb plantes de l’hort de l’equipament.
 

Les primeres dues sessions encara compten amb places disponibles. Recordem que per participar-hi cal ser persona cuidadora. Les persones interessades poden enviar un correu a: benestar@santquirzevalles.cat, o bé trucar a 937216800 i demanar pel departament de Benestar Social.