Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Participa en un taller sobre reciclatge en el marc de la Setmana de la Natura

Fins al 5 de juny s’organitza aquesta campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància del nostre entorn


Participa en un taller sobre reciclatge en el marc de la Setmana de la Natura

Des del 24 de maig i fins al proper 5 de juny se celebra la Setmana de la Natura, amb motiu del Dia del Medi Ambient el proper 5 de juny.
Des del Consorci de Residus s’organitza un taller gratuït per resoldre dubtes sobre el reciclatge. Es tracta d’una sessió en línia que tindrà lloc el proper dijous 3 de juny que porta per nom “Aquest residu on va?”. La formació serà  ales 17 hores i cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.
Durant la jornada s’informarà les persones participants sobre els dubtes que puguin tenir sobre els residus.

La Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura és un campanya orientada a promoure activitats a Catalunya per conscienciar sobre la importància de cuidar la natura i el nostre territori.
Actualment ens trobem en un context de crisi ambiental de grans proporcions, amb efectes molt importants sobre la biodiversitat i les funcions dels ecosistemes.  Cal remarcar també que la pandèmia ha posat en relleu la relació directa de la salut de les persones amb el nostre entorn. La natura té relació directa amb la nostra vida, per això la seva conservació és responsabilitat de tothom.

A Catalunya hi ha més de 80 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i conservació de la natura.
Aquesta iniciativa se celebra des de 2016 i s’ha consolidat com la campanya més gran d’implicació ciutadana per a la defensa de la natura a Catalunya.

Trobareu més informació en aquest enllaç.