Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Posa’t al dia amb el nou Informem!

L’edició d’aquest mes del butlletí municipal explica l’inici de projectes com el carril bici


Posa’t al dia amb el nou Informem!

Ja es pot consultar la versió digital del nou butlletí municipal. La revista arriba a la ciutadania amb una imatge en portada de com podria ser el futur carril bici. Tot està preparat per posar en marxa aquesta plataforma que aposta per la mobilitat sostenible i que se suma a altres iniciatives amb el mateix objectiu: la via verda i l’aposta per les plaques solars als polígons industrials. En les pàgines del butlletí us expliquem al detall aquestes accions.
 

La nova edició també recull les novetats respecte obres com la de la nova pista d’skate, ja en licitació, o la pista provisional del carrer de Priorat, també en marxa.
Aquest mes també abordem temes de rigorosa actualitat com les dades que es van fer públiques a la Junta Local de Seguretat, o la perillositat que genera l’Aeroport de Sabadell. No falten les novetats de la darrera trobada de la comissió intermunicipal de Les Fonts.
 

En un altre ordre de notícies, la Cultura arriba al format paper explicant els plats forts de la Festa Major. Una edició que comença a deixar enrere la pandèmia i aposta per arribar a tots els públics, disposats, segur, a  recuperar la vida participativa. A aquestes propostes s’hi sumen les de joventut, amb programes com el “Fes Estiu al Canya Jove” , l’inici de curs amb un nou Batxillerat Artístic, o el repàs per l’actualitat esportiva del poble.
 

Les pàgines de xarxes socials recullen el més destacat de les darreres setmanes, ara en format paper: La veu de les entitats, les piulades més vistes o les fotos del mes del #BondiaSQV són algunes de les seccions habituals.
 

Finalment, us convidem a repassar la crònica del darrer Ple ordinari i l’opinió dels grups municipals, dos blocs habituals al butlletí municipal.

 

Consulteu el butlletí en el document en format pdf relacionat en aquesta notícia.