Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Recapte d’aliments per a les persones refugiades de Grècia

La iniciativa forma part de la programació amb motiu del Dia Mundial de les persones refugiades, el proper 20 de juny


Recapte d’aliments per a les persones refugiades de Grècia

La Plataforma Benvingudes Refugiades està organitzant aquests dies un recapte d’aliments per a Grècia aquest mes de juny, amb motiu del Dia Mundial de les persones refugiades, el proper diumenge 20 de juny. Durant tot el mes es podran portar aliments a la Biblioteca Municipal. Des d’allà s’enviaran al port de València, on SEUR Solidari els farà arribar al port de València , direcció Atenes, en un total de 44 contenidors.

Els aliments que es poden portar són conserves, llet en pols, evaporada o condensada, cacau, gels i xampús, productes de neteja, galetes, pastes, sucre, mel, llaunes sense porc, fruites en almívar, etc. També es poden fer aportacions en aquest número de compte: ES0921001696280200448260.

Aquesta iniciativa, fruit de la crida de SOS Refugiats Barcelona, se suma a altres activitats també amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la situació que pateixen les persones refugiades. Des del Servei de Cooperació s’han coordinat propostes com l’exposició “Salvar la terra per erradicar la pobresa”, de la Fundació Vicente Ferrer i organitzada per l’Ateneu del Món. La mostra ja es pot veure a Can Feliu, fins al 29 de juny. Es tracta d’un recorregut a través de la situació ambiental a la Índia rural i a la realitat de dues famílies camperoles.
 

També a la Biblioteca aquests dies podeu visitar l’exposició “A peu de tanca”, una mostra fotogràfica del periodista José Antonio Sempere que recull la dura realitat de les persones que intenten saltar la tanca de la frontera sud espanyola a la recerca d’oportunitats i d’una vida millor.
 

Una altra proposta que forma part d’aquesta programació és la sessió de Cinema en línia amb la projecció de “Terraferma” el proper 18 de juny. Podreu accedir-hi en aquest enllaç.
Més informació i detalls: cooperaciosolidaritat@santquirzevalles.cat