Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El Casal Serra de Galliners reprèn la seva activitat amb una programació ben variada

El proper 7 de juny comencen les inscripcions i el dia 14 s’iniciaran les diferents propostes


El Casal Serra de Galliners reprèn la seva activitat amb una programació ben variada

El Casal Serra de Galliners reprèn la seva activitat amb una proposta de programació de dilluns a divendres, que començarà el proper 14 de juny.
L’equipament, que ha vist reduïda la seva activitat per la pandèmia, torna a posar en marxa tallers presencials i sessions en línia, recuperant així bona part del seu funcionament.
 

Algunes iniciatives, com “Un passeig saludable” o “Els jardiners del Casal” es continuaran organitzant, presencialment com fins ara. Serà en diferents dies de la setmana, amb les limitacions d’aforament establertes per la normativa Covid.
 

La nova programació també inclou dia de jocs de taula, amb parxís, oca, escacs o dames, entre altres. Unes sessions que tindran lloc dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores.
 

En la mateixa línia, torna també el taller de memòria dos dies a la setmana: dilluns i dimecres, i en diferents torns, per tal que més persones puguin participar-hi.
 

No falta en aquesta proposta la informàtica en línia, els dimarts i dijous, en horari de matí i tarda.
 

Les inscripcions començaran el proper dilluns 7 de juny. Consulteu el web per poder descarregar-vos els formularis necessaris per tramitar-les. El divendres dia 11 es publicarà el llistat de persones admeses també al web i es penjarà al Casal.
 

Si teniu dubtes o voleu ampliar la informació, podeu trucar també al telèfon: 617.37.29.11 o bé enviant un correu a: gentgran@santquirzevalles.cat.
 

La setmana vinent podreu consultar el detall d’horaris en aquest web municipal. Recordem que totes les activitats compleixen la normativa sanitària establerta durant la pandèmia, pel que fa a aforaments.