Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Inscriu-te a la jornada "Solucions elèctriques per a PAES"

El proper 10 de juny s'organitza una sessió orientada a les empreses amb experts en la matèria


Inscriu-te a la jornada "Solucions elèctriques per a PAES"

El proper dia 10 l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza la jornada en línia  “Solucions enèrgiques als PAES”. Es tracta d’una de les múltiples sessions obertes en que s’organitzen en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, amb l’objectiu de crear un espai per compartir i generar idees al voltant de les operacions i les diferents actuacions del projecte ININVallès. La inniciativa s'emmarca en el Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), cofinançat per fons europeus (FEDER) i per la Diputació de Barcelona.
 

El dia 10 es parlarà sobre noves eines per a les indústries, per avaluar les instal·lacions d’autoconsum en el marc de les noves tarifes elèctriques. Hi participen representants de les següents empreses: Simbiosy, OICOS i KM0 Energy.
 

La jornada començarà amb la presentació del projecte ININVallès per Iolanda Repullo, cap de dinamització empresarial del Vapor Llonch de Sabadell; i el regidor de Serveis Econòmics i Promoció Econòmica de Sant Quirze, Àlex Brossa.
 

A continuació, hi intervindran Anna Lluís Gavaldà, fundadora i directora de Simbiosy; i Josep Rosell Gallart, consultor a la mateixa empresa i responsable de projectes a OICOS.
 

Seguidament, presentaran les seves ponències: Isabel Baños Martín, directora tècnica de dinamització empresarial i polígons industrials de l’empresa municipal Actividades Integradas SA; i Patrícia Piqué Flores, consultora energètica a KM0 Energy.
 

En acabar les presentacions hi haurà un torn obert de preguntes per empreses, amb tres experts en matèria sobre autoconsum i les noves tarifes elèctriques i autoconsum compartit.

Podeu gestionar la inscripció a la sessió en aquest enllaç.