Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Handbol masculí ascendeix a la Divisió d’Honor Plata Masculina

El Club compta ara amb dos equips en categories de referència, després del triomf de les noies i l’ascens a la màxima estatal


L’Handbol masculí ascendeix a la Divisió d’Honor Plata Masculina

L’Handbol santquirzenc està d’enhorabona. Si la setmana passada van ser les noies les que van assolir l’ascens a la Divisió d’Honor Femenina, aquesta han estat els nois que s’han proclamat campions de la seva Fase Final de la Primera Nacional Masculina. L’equip ha aconseguit així l’ascens a la Divisió d’Honor Plata Masculina i donant lloc a què l’entitat esdevingui el segon club en importància a Catalunya, només per darrera del BM Granollers, amb ambdós equips a la Divisió d’Honor. Un cas a banda és el FC Barcelona, que només té secció masculina, essent un dels equips més potents d’Europa.

Cal remarcar que el triomf va arribar després d’aconseguir la victòria en el primer partit, per 27 a 23 contra el Levante UDBM Marni. A continuació, 31 a 25 en el segon contra l’equip amfitrió, els gallecs del Calvo Xiria. I la darrera jornada arribava amb victòria molt ajustada contra el BM Maracena de Granada per 27 a 26, que els donava l’ascens en el sector de A Coruña.

Altres sectors
A Ciudad Real, l’Handbol Esplugues també va assolir l’ascens a la Divisió d’Honor Plata i acompanyarà els nostres a la nova categoria.
D’altra banda, en el sector disputat a Lanzarote, el Balonmano Soria també va assolir l’ascens dirigit per en Jordi Lluelles, entrenador santquirzenc de 38 anys.