Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Obertes les inscripcions a les activitats per a la gent gran del Casal Serra de Galliners

Ja es poden gestionar les sol·licituds de les diferents propostes que començaran el 14 de juny


Obertes les inscripcions a les activitats per a la gent gran del Casal Serra de Galliners

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a les diferents activitats per a la gent gran promogudes pel Casal Serra de Galliners. Aquestes comencen el proper 14 de juny, amb una àmplia proposta, després que l’equipament hagi vist reduïda la seva activitat per la pandèmia. Una programació de tallers presencials i sessions en línia que recupera bona part del funcionament habitual. Podeu gestionar-les aquí o en l'enllaç que acompanya cada activitat subratllada.

Algunes iniciatives, com “Un passeig saludable” o “Els jardiners del Casal” es continuaran organitzant, presencialment com fins ara. Serà en diferents dies de la setmana, amb les limitacions d’aforament establertes per la normativa Covid.
 

La nova programació també inclou dia de jocs de taula, amb parxís, oca, escacs o dames, entre altres. Unes sessions que tindran lloc dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores.
 

En la mateixa línia, torna també el taller de memòria dos dies a la setmana: dilluns i dimecres, i en diferents torns, per tal que més persones puguin participar-hi.
 

No falta en aquesta proposta la informàtica en línia, els dimarts i dijous, en horari de matí i tarda. O els escacs en línia.
 

Consulteu el detall de programació en el requadre que acompanya aquesta notícia.
El divendres dia 11 es publicarà el llistat de persones admeses també al web i es penjarà al Casal.
 

Si teniu dubtes o voleu ampliar la informació, podeu trucar també al telèfon: 617.37.29.11 o bé enviant un correu a: gentgran@santquirzevalles.cat.