Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Fes Estiu al Canya Jove!

El servei de Joventut ha programat una oferta àmplia d'activitats fins al 24 de juliol


Fes Estiu al Canya Jove!

El Servei de Joventut ja ha enllestit el “Fes Estiu al Canya Jove 2021”. Es tracta d’un programa de propostes amb activitats, tallers i cursos perquè el jovent gaudeixi d’opcions culturals i d’entreteniment durant les vacances sense haver de sortir del poble.

Aquestes propostes s’adrecen a adolescents i joves d’entre 12 i 25 anys, són completament gratuïtes i es realitzaran entre el 21 de juny i el 24 de juliol. Majoritàriament es faran a la Masia de Can Feliu, en horari de 17.30 a 20 hores de dilluns a divendres.


Setmanes temàtiques
Aquesta nova edició comptarà amb diverses propostes temàtiques que es treballaran al llarg de cada setmana: tallers culinaris; la setmana amb propostes otaku i de cultura japonesa; la setmana dels  jocs de consoles, scape room i gimcanes; i la de tallers de manualitats com bijuteria i atrapasomnis.

Una de les propostes fortes serà el taller de creació musical “Escrivim una cançó”, a càrrec del cantant i compositor santquirzenc Gerard Aledo.

Torna la Nit Jove
La Nit Jove tornarà a tenir protagonisme amb les tres propostes d’obertura de la piscina d’estiu municipal durant tres divendres del mes de juliol, de 21.30 a 23.30h (menys el Cinema 2 que acabarà més tard). Dins d’aquest espai, les tres activitats  que es faran són: el cinema a la piscina, nit musical i nit d’esports.

Els dissabtes a la tarda, es continuarà amb les activitats esportives a les pistes del Living, amb el programa #Livings&sports.

Per a més informació del programa Fes Estiu adreceu-vos a:

Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat


Fes Estiu a Les Fonts


Al barri de les Fonts, des del centre cívic de Torre Julià, s’oferirà un programa similar al de Can Feliu, incloent propostes esportives, tallers creatius, culinaris, setmana lúdica, etc. Adreçades a adolescents i joves a partir de 12 anys. Aquestes començaran el 30 de juny i tindran lloc de dimecres a divendres tarda fins les 19h.

Per a més informació del programa Fes Estiu a les Fonts adreceu-vos a:

Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Torre Julià

Tel. 937 840 136
O al mòbil: 670053884
espaicanyajove@santquirzevalles.cat