Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Proposa i vota un nom per a la Biblioteca Municipal

Amb motiu del 20 aniversari de l'equipament, l'Ajuntament ha iniciat aquest procés participatiu


Proposa i vota un nom per a la Biblioteca Municipal

El proper mes de setembre la Biblioteca Municipal de Sant Quirze del Vallès fa 20 anys i, per començar a celebrar l’aniversari, l’Ajuntament ha iniciat un procés participatiu perquè la ciutadania triï un nom per a l’equipament.

Procediment i presentació de propostes
Des d’avui, dia 9, i fins al proper 24 de juny, les persones majors de 14 anys, entitats registrades al Registre Municipal i empreses i comerços amb domicili fiscal al poble, poden proposar noms. Les sol·licituds es poden presentar a les Oficines d’Atenció Ciutadana, demanant cita previa aquí, o bé telemàticament mitjançant el tràmit en línia.
 

Podeu consultar el detall de les bases en aquest enllaç. Aquestes van ser aprovades per unanimitat per la Comissió Permanent de Nomenclatura reunida el passat 7 de juny.

Període de votacions
El període de votacions començarà el proper 1 de juliol i s’allargarà fins al 6 de setembre. Podran votar les persones majors de 14 anys empadronades al municipi, a través d’aquest web: http://consultes.santquirzevalles.cat.

En finalizar la Festa Major, el dia 7 de setembre, la Comissió validarà la proposta guanyadora fruit del procés de votació, que es farà pública el dia 8 de setembre coincidint amb el primer acte cultural del 20è aniversari.

El nom es donarà a conèixer al web municipal així com a tots els mitjans de comunicació municipals.
Finalment, el Ple de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del mes de setembre, aprovarà el nom de la Biblioteca Municipal de Sant Quirze del Vallès.
 
Trobareu el detall del procés en aquest enllaç.