Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen els treballs de millora de les voreres del Mas Duran

Aquests primers dies es reparen les peces en mal estat per, posteriorment, aplicar-hi el granallat


Comencen els treballs de millora de les voreres del Mas Duran

Aquesta setmana començat els treballs de granallat i millora dels paviments discontinus del barri de Mas Duran. Aquestes tasques consisteixen en la millora de les voreres, micro-texturitzant el paviment existent de lloses de 30x30 de terratzo polit, de manera que no rellisquin i siguin més adherents. Els treballs es divideixen en dues fases. En la primera, que és la que s’ha iniciat, s’estan arranjant peces de paviment en mal estat. Posteriorment, s’iniciaran les obres de la fase 2 que consistiran en el granallat propi de les peces de terratzo.

Aquestes primeres tasques les duu a terme l’empresa Construcciones y Obras Públicas Dibesa SL, per un import de 40.083,92 euros. Quan el ritme de les obres ho permeti, s’incorporarà l’empresa adjudicatària del lot 2, Asfaltos Augusta SL, per començar amb el granallat. Aquesta segona actuació compta amb un pressupost de 56.870€.

Els treballs han començat a la zona de la ronda de Santa Julita amb l’avinguda de Països Catalans. Seguidament s’avançarà direcció parc de les Morisques, per continuar cap al carrer de Vallcorba.