Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Estimem lliurement

L’Ajuntament posa en marxa una programació amb motiu del Dia Internacional per a l’alliberament LGTBI


Estimem lliurement

L’Ajuntament organitza aquests dies diversos actes amb motiu del Dia Internacional per a l’alliberament LGTBI el proper 28 de juny. Per commemorar la jornada s’ha preparat una àmplia programació que ja va començar el passat 4 de juny i que s’allargarà fins al 3 de juliol.
 

La jornada de la commemoració es llegirà un manifest a la plaça de la Vila a les 12 hores. A més, la bandera LGTBI onejarà durant tota la jornada a l’Ajuntament.
Demà divendres tindrà lloc el Cinefòrum “Meu nome é Bagdá”, a la sala Josep Brossa de la Patronal. Una proposta que enllaça amb el videofòrum “Tomboy” del proper 10 de juny al Canya Jove.
 

La música és també un dels plats forts de la programació. El dia 29 de juny s’organitza una sessió de teatre musical amb “Una llum tímida”, a la Patronal. I la programació la clou el concert del Barcelona Gay Men’s Chorus el 3 de juliol. Un cor dels països anglosaxons composat principalment per homes gais i inspirat en la tradició de cors LGTBI+.

Altres propostes passen per l’organització d’un taller de bosses i samarretes amb els colors LGTBI a càrrec del Canya Jove també divendres 18 de juny. El divendres anterior, el dia 11, hi haurà un punt LGTBI a la terrasseta del Canya Jove, en horari de 17 a 20 hores.
 

Finalment, del 21 de juny al 2 de juliol es pot visitar l’exposició bibliogràfica LGTBI a la Biblioteca. Novel·les, música, pel·lícules que surten de l’armari, còmics per entendre, llibres de coneixement infantil i contes infantils.