Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Obert el termini per sol·licitar els ajuts a l'escolaritat

Aquestes subvencions estan orientades a cobrir despeses de material, sortides i llibres escolars dels infants més vulnerables


Obert el termini per sol·licitar els ajuts a l'escolaritat

Avui comença el termini per sol·licitar els ajuts econòmics de suport a l’escolaritat.
Aquests estan destinats a les famílies amb infants empadronats a Sant Quirze del Vallès i inscrits en educació infantil, primària o secundària obligatòria, per a cobrir despeses privades de la seva escolarització pels conceptes de sortides educatives i material escolar; i llibres escolars.
La concessió d’aquests ajuts estaran sotmesos al nivell d’ingressos de la unitat familiar, la seva situació sociofamiliar i a la correcta escolarització de l’infant (segons la LEC, Llei d’Educació de Catalunya), i a la presentació de la sol·licitud.

Qui ho pot demanar?
Famílies amb infants de 3 a 16 anys que estiguin empadronades al municipi i que cursin estudis en centres educatius públics o centres privats concertats, per orientacions del Departament d’Ensenyament.

Termini i forma de presentació
El termini de presentació és del 23 de juny al 14 de juliol.
La sol·licitud es podrà presentar presencialment, a les oficines d’atenció ciutadana de l’Ajuntament, o bé en línia amb certificat digital o mitjançant el servei VÀLid.

Trobareu el detall dels requisits i el tràmit complert, en aquest enllaç.