Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vota un nom per a la Biblioteca Municipal

Des d’avui es pot triar un dels tres noms seleccionats després de la presentació de propostes


Vota un nom per a la Biblioteca Municipal

A partir d’avui ja es pot votar un nou nom per a la Biblioteca Municipal. Després d’un procés de presentació de propostes, que va tenir lloc del 9 al 24 de juny, la Comissió Permanent de Nomenclatura de Vies Públiques ha seleccionat tres noms a triar:

  • Teresa Pàmies
  • Joana Raspall
  • Marcel Ayats
 
La votació votació es pot fer a través de l’espai de consultes www.consultes.santquirzevalles.cat, accedint a l’enllaç www.santquirzevalles.cat/consultabiblioteca o bé presencialment als equipaments municipals habilitats: Ajuntament, Torre Julià (les Fonts) o la mateixa Biblioteca. Recordem que la Biblioteca tanca del 9 al 2 d'agost. Consulteu els horaris dels equipaments al tràmit. El darrer dia per votar és el proper 6 de setembre.
 
Els resultats de la votació es donaran a conèixer el 8 de setembre en la mateixa plataforma de consultes, als mitjans de comunicació municipals i al Portal de Transparència.
 
Trobareu el detall del procés en aquest enllaç.

L’aniversari
 
La tria del nom esdevé una manera de celebrar el 20è aniversari de la Biblioteca, que celebra el proper mes de setembre. Per aquest motiu l’Ajuntament ha endegat aquest procés participatiu obert a la ciutania.
De fet, persones majors de 14 anys, entitats registrades al Registre Municipal i empreses i comerços amb domicili fiscal al poble han pogut proposar noms per a l’equipament.