Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Explora el Vallès aquest estiu amb una guia de recursos i propostes familiars

El Consell Comarcal ha posat en marxa una guia en línia i paper per apostar pel turisme de proximitat


Explora el Vallès aquest estiu amb una guia de recursos i propostes familiars

En un estiu encara molt marcat per la situació epidemiològica i on els viatges estan limitats, el Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta de nou pel turisme de proximitat i sostenible. Ho fa a través de la proposta “Explora el Vallès”, que ofereix una guia de viatge amb recursos i propostes per fer als diferents municipis. Sant Quirze del Vallès s’hi suma a la iniciativa, doncs en la guia s’hi poden trobar propostes també al municipi, des de restaurants fins a sortides a parcs urbans, entre altres.

 
L’objectiu de la campanya promocional d’aquest estiu és, d’una banda, promocionar la comarca i els seus atractius: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis, greument afectat per la crisi, donant suport a la reactivació econòmica del sector. D’altra banda, protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants arran de la descoberta de l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització. 
 
Per tot plegat, la campanya turística per aquest estiu utilitza el potencial de la cultura i la creativitat per construir una turisme sostenible, pròsper i diversificat a la comarca del Vallès Occidental, proporcionant així una millor qualitat de vida als seus habitants i un efecte positiu en el sentiment d’identitat i pertinença dels seus habitants.

La guia
 
Les propostes per aquest estiu es fonamenten en el producte Explora el Vallès. Es tracta d’ una guia que té la pretensió de posar a la disposició de les famílies i les escoles una recepta de cuina oberta i combinable que ajudi a fer valdre el patrimoni natural i cultural a partir de desenvolupar activitats educatives en els entorns més propers de la comarca del Vallès Occidental, prenent com a base la gran varietat de patrimoni, natural i cultural de la comarca.
 
Aquesta és una eina educativa que té com a objectiu final el coneixement del territori i el seu patrimoni. Una proposta  que et permet descobrir, examinar, investigar i reflexionar per a conèixer, aprendre, experimentar i estimar  la comarca i el seu patrimoni.
 
La guia es pot descarregar a la pàgina web de turisme del Consell Comarcal www.viuelvalles.cat o es podrà trobar en format paper en els diferents punts d’informació turística de la comarca.