Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El recapte per a les persones refugiades suma 20 caixes de menjar i altres de productes diversos

La Plataforma Benvingudes Refugiades fa una bona valoració de la iniciativa i agraeix l'ajuda


El recapte per a les persones refugiades suma 20 caixes de menjar i altres de productes diversos

La Plataforma Benvingudes Refugiades ha informat que la recaptació d’aliments organitzada les darreres setmanes ha funcionat molt bé. En total, s’han recollit 20 caixes de menjar, 5 de productes d’higiene i neteja, 3 de bolquers infantils, 2 de llet infantil i 7 llits bressol.

 
Recordem que aquest recapte es va organitzar amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, el passat 20 de juny. Durant tot el mes s’han pogut portar aliments a la Biblioteca. Des d’allà s’enviaran al port de València, on SEUR Solidari els farà arribar direcció Atenes, en un total de 44 contenidors.
 
La Plataforma vol fer un especial agraïment a l’escola El Turonet, des d’on s’ha gestionat una gran recollida, un total de 6 caixes.
 
Aquesta iniciativa, fruit de la crida de SOS Refugiats Barcelona, se suma a altres activitats també amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la situació que pateixen les persones refugiades. Des del Servei de Cooperació es van coordinar propostes com l’exposició “Salvar la terra per erradicar la pobresa”, de la Fundació Vicente Ferrer i organitzada per l’Ateneu del Món. La Mostra s’ha pogut veure a Can Feliu fins al 29 de juny.