Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club d’Handbol Sant Quirze convida tothom a formar part de l’entitat

Es busquen socis/es, patrocinadors o membres per a la recent creada fila zero


El Club d’Handbol Sant Quirze convida tothom a formar part de l’entitat

El Club d’Handbol Sant Quirze ha estat una de les entitats reconegudes durant la Festa de l’Esport, tant per les seves fites com pels seus esforços. 

 
L’actual Junta directiva ens recorda que aquest club, fundat el 1953, sempre ha estat una entitat històrica per al poble, i ara també ha fet història a l’handbol català. Uns èxits que també es deuen a la junta directiva dels darrers sis anys, que ha treballat per al sanejament econòmic del club, tot contribuint a la construcció d’un projecte esportiu important. Uns objectius aconseguits que se sumen a l’ascens a divisió d’Honor femenina del sènior, i a Honor Plata del sènior masculí.
 
Ara, treballen per consolidar les categories i aconseguir que els equips base arribin a les seves màximes categories també; atraure nous patrocinadors i enfortir convenis amb les administracions, i incrementar el nombre de socis.
 
Per tot això, us animen novament a formar part d’aquesta gran família. El Club obre les portes a qui desitgi col·laborar com a patrocinador o a la recentment creada fila zero; així com a fer-se soci/a. Per gestionar-ho, només cal connectar-se al seu web: www.handbolsantquirze.cat, o bé fer una aportació al compte: ES5000810073110001572659.