Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Afectacions a l’aparcament de l’estació dels FGC

Les obres del carril bici ocuparan temporalment 56 places d’aquesta zona


Afectacions a l’aparcament de l’estació dels FGC

Les obres del carril bici i itinerari de vianants de Sant Quirze a Sabadell afectaran l’aparcament dels FGC a partir del proper dimarts 13 de juliol. Les actuacions ocuparan un total de 56 places d’aparcament d’aquesta zona d’estacionament. Es preveu que l’ocupació s’allargui fins a mitjans del mes d’octubre. Vegeu el plànol que acompanya aquesta notícia per consultar l’afectació i els aparcaments alternatius proposats.

La construcció d’aquesta nova infraestructura també implica l’anul·lació del sentit de sortida pel carrer de Cuatrecasas i Arumí en direcció a la carretera C-1413 (al costat del pont de l’autopista). D’aquesta manera, només es permet la maniobra d’entrada dels vehicles amb origen a Sant Quirze. També s’estreny la calçada i s’amplia l’espai de vorera. Això ajuda a limitar el trànsit en aquest punt i dona més seguretat per a vianants i bicicletes.

Recordem també que les obres d’aquesta via també han generat la prohibició de l’estacionament de vehicles al lateral del carrer de Crusafont i Pairó. Aquesta restricció s’allargarà fins al 15 de juliol.
 
Trobareu el detall sobre el projecte del carril bici en aquest enllaç.