Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Ja és aquí el butlletí municipal Informem SQV de juliol

Podeu consultar la publicació digital


Ja és aquí el butlletí municipal Informem SQV de juliol

 Ja podeu accedir a la versió digital del butlletí municipal Informem SQV de juliol-agost. En aquesta edició podreu conèixer els projectes previstos a la zona esportiva municipal, com el nou skateparc o la pista coberta provisional. I a  nivell esportiu, també es desgranen els èxits de les entitats que es van reconèixer a la Festa de l'Esport celebrada el passat 5 de juliol.

La cloenda del curs de la comunitat educativa centra també les pàgines d'aquest mes, que també expliquen la campanya per promoure una millor gestió del reciclatge de vidre adreçada als comerços o el nivell de vacunació de la Covid-19 de Sant Quirze. 
La revista també inclou la informació sobre el trasllat dels serveis municipals de salut, esports, habitatge i educació a les noves dependències municipals ubicades a l'avinguda Pau Casals, 72. 
De la mateixa manera, podeu informar-vos sobre el procés participatiu per posar un nom a la biblioteca municipal, que es pot fer fins al 6 de setembre a través d'aquest enllaç. 
La iniciativa Mascareta 19 contra les violències masclistes és una altra de les iniciatives incloses en la publicació. L'altre tema destacat important és la informació referent a la reserva d'entrades per als espectacles de la Festa Major 2021, que se celebrarà del 2 al 6 de setembre.
La portada es dedica a la importància de protegir els boscos del municipi i prevenir incendis en un any que les condicions meteorològiques i climàtiques són delicades.