Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze continuarà afectat pel confinament nocturn

Es prorroga la mesura que prohibeix la circulació i els desplaçaments entre les 01.00 i les 06.00 hores


Sant Quirze continuarà afectat pel confinament nocturn

Sant Quirze del Vallès continuarà afectat pel toc de queda nocturn durant els propers 15 dies. Es tracta de la quarta pròrroga de l’estiu i afecta un total de 176 municipis, 13 més que anteriorment. 

S’aplicarà a partir d’aquesta mitjanit, d’una a sis de la matinada, i es mantindrà fins al 20 d’agost. L’objectiu de la restricció és contenir el brot epidèmic de la pandèmia.
 
El TSCJ ha avalat aquesta mesura sol·licitada per la Generalitat que recull la prohibició de desplaçaments i circulació per les vies públiques entre les 01.00 hores i les 06.00 hores. Una restricció que afecta els municipis de més de 5.000 habitants que presenten un índex d’incidència acumulada igual o superior a 250 casos diagnosticats per 100.000 habitants en els darrers 7 dies; i als municipis envoltats per altres que compleixin el punt anterior.
 
Recordem que desplaçar-se dins d'aquest horari restringit cal dur el certificat autoresponsable de desplaçament i la documentació que n'acrediti el motiu.
 
Podeu consultar totes les restriccions vigents per la Covid-19.
 
La situació de casos positius en Covid a Sant Quirze del Vallès dels darrers 7 dies és de 60, segons els informes emesos avui per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de la Generalitat, un 25,9% menys que la setmana anterior, en què aquests se situaven en 81 casos positius. Malgrat la tendència va a la baixa, cal continuar mantenint les mesures de seguretat establertes.