Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebrarà la Festa Major del 2 al 6 de setembre amb una programació per a tots els públics

Ja podeu consultar el blog amb totes les propostes, basades en la reserva d’entrades i el control d’aforaments


Sant Quirze celebrarà la Festa Major del 2 al 6 de setembre amb una programació per a tots els públics

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major del municipi del 2 al 6 de setembre. Enguany s’ofereix un programa ple d’activitats adreçades a tots els col·lectius marcat, però, pel seguiment de les mesures de contenció de la pandèmia vigents actualment.

 
La programació es pot consultar des d’avui al blog http://festamajor.santquirzevalles.cat. En aquesta plataforma es detallen tots les propostes, amb horaris, ubicacions i altres informacions d’interès. Així doncs, també des d’avui, la ciutadania pot decidir quines seran les activitats a què vol assistir i, a partir del dia 30 d’agost a les 8 del matí podran reservar el seu seient a: http://entrades.santquirzevalles.cat. I és que la reserva d’entrades ha estat el format escollit d’aquesta edició, de manera que es mantingui la seguretat davant l’estat de pandèmia en què ens trobem.
 
Les persones que tinguin alguna dificultat en aquesta gestió, podran adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central, a partir del dia 30 d’agost, on se’ls ajudarà a fer la reserva. 
Les entrades seran gratuïtes i es limitaran a un màxim de 6 per persona i acte. Les persones amb entrada hauran d’estar assegudes 5 minuts abans de l’inici dels espectacles. En cas que no es presentin, les entrades s’alliberaran.
 
L’Ajuntament també ha previst la reserva d’entrades per a les persones usuàries del Casal Serra de Galliners, que tindran prioritat en determinats espectacles i propostes, així com el seu assessorament en la gestió de les mateixes.
 
Una programació per a tothom
 
Els espectacles familiars centren bona part de la programació amb propostes com “Els Superherois”, “La bona vida” o l’espectacle musical “Emôrio”. No faltarà tampoc a la cita la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze.
 
Pel que fa als concerts, i emmarcat també en la programació juvenil, la Sra Tomasa presentarà el seu darrer treball. El mateix divendres, Meritxell Neddermann desgranarà els seus nous temes.  
Altres apostes d’enguany passen per les versions esbojarrades de “La loca histèria”, així com la Golden Beat. Tornen també als escenaris la Societat Coral Il·lustració Artística i la Bella Quirze Band.
 
Altrament, en Peyu arrencarà els somriures diumenge 5 de setembre amb el seu espectacle “L’home orquestra”. Pau Roca interpretarà “Les coses excepcionals” i la companyia de dansa LaRutan posarà en escena “Out of blue”.
 
Els matins de dissabte i diumenge diversos punts del poble comptaran amb una àmplia programació esportiva: ioga, cronoescalada i múltiples tastets de diferents modalitats. La cursa popular serà virtual, tot i que s’organitza una passejada en bicicleta per a totes les edats.
 
Podeu consultar el programa també en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.