Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Festa Major 2021: responsabilitat i civisme

Escenaris a l’aire lliure, noves ubicacions i respecte a la normativa caracteritzen aquesta edició


Festa Major 2021: responsabilitat i civisme

La Festa Major d’enguany es basa en un format que garanteixi el seguiment de les mesures de seguretat sanitàries establertes. Així, a banda de la reserva d’entrades per controlar els aforaments, caldrà seguir la normativa vigent. Altrament, la ubicació dels escenaris, i l’aposta pels espais exteriors se sumen a aquest objectiu, que necessita també de la col·laboració ciutadana per aconseguir una Festa no només segura, sinó també cívica.

 
A l’interior dels recintes
 
La reserva d’entrades estarà disponible a partir del dia 30 d’agost a les 8 del matí, a: http://entrades.santquirzevalles.cat. Us recomanem portar-les al mòbil i evitar així l’ús de paper, sempre que sigui possible. 
 
Les portes s’obriran 30 minuts abans de l’inici dels espectacles i les persones amb entrada hauran d’estar assegudes 5 minuts abans de l’inici dels mateixos. En cas que no es presentin, les entrades s’alliberaran. A més, les cadires no són numerades i s’ocuparan per rigorós ordre d’arribada.
 
Caldrà també evitar les aglomeracions de gent i respectar la distància amb altres grups de convivència a les cues d’accés als recintes on es duran a terme els concerts i les activitats. És obligatori també l’ús de la mascareta en tot moment. 
 
Cal remarcar que no està permès beure, menjar ni fumar a l’interior dels espais on es desenvolupen les activitats, ni tampoc a la via pública. No hi haurà barres en cap dels escenaris ni ubicacions.
 
Escenaris exteriors
 
Una de les característiques d’aquesta festa és la nova ubicació de les Barraques. L’Ajuntament ha treballat en una programació juvenil de qualitat i en un escenari que faciliti les mesures de seguretat sanitàries i eviti les molèsties veïnals. Per aquest motiu, la majoria d’actes tindran lloc al carrer Priorat. L’accés a aquest espai serà sempre sota control d’aforament i amb reserva d’entrades. L’horari de finalització de Barraques, igual que la resta d’actes, serà a les 00.30 hores.
 
També hi haurà altres espais escollits per a la programació juvenil, com la Masia de Can Feliu, on es farà el concert de la Sra. Tomasa, o l’escola Purificació Salas i Xandri, amb propostes de lleure i esports alternatius.
 
L’organització de la festa també contempla l’accés als diferents espais indicant punts d’entrada i de sortida diferents, de manera que s’evitin els creuaments o les aglomeracions.
 
Així mateix, l’Ajuntament demana a la ciutadania que respecti els horaris establerts, la bona convivència i la cura del mobiliari urbà, de manera que tothom pugui gaudir de la Festa amb consciència, seguretat i sense incidències.
 
En cas d’emergència
 
En cas d’emergència la ciutadania es podrà adreçar a la Policia Local, al 937216868 o bé al Servei d’Emergències, al 112.
 
Recordeu: Podeu consultar la programació detallada al blog de Festa Major.