Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ja podeu reservar entrades per a les activitats d’aquesta Festa Major

Des d’avui a les 8 del matí es poden tramitar les reserves en línia als diferents espectacles


Ja podeu reservar entrades per a les activitats d’aquesta Festa Major

Avui, des de les 8 del matí, es poden reservar les entrades a les diferents propostes de la programació de Festa Major que tindrà lloc del 2 al 6 de setembre. Les persones interessades a assistir a les activitats poden ja reservar el seu seient a: http://entrades.santquirzevalles.cat.

 
Qui tingui alguna dificultat en aquesta gestió, pot adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central, a la plaça de la Vila, 1, en horari de 8.30 a 14 hores, on es donarà suport per fer la reserva.
 
Cal remarcar que les entrades són gratuïtes i es limiten a un màxim de 6 per persona i acte. Les cadires no són numerades i s’ocuparan per rigorós ordre d’arribada.
L'Ajuntament recomana portar les entrades carregades al mòbil. Cal remarcar també que les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. A més, les persones amb entrada hauran d'estar assegudes 5 minuts abans de l'inici dels espectacles. En cas que no es presentin, les entrades s'alliberaran.
 
 
L’Ajuntament també ha previst la reserva d’entrades per a les persones usuàries del Casal Serra de Galliners, que tindran prioritat en determinats espectacles i propostes, així com el seu assessorament en la gestió d’aquestes.
 
Aquest format de reserva d’entrades ha estat l’escollit per controlar els aforaments i aconseguir l’acompliment de les mesures sanitàries establertes. A més, caldrà tenir en compte la normativa relacionada amb el Manteniment de la distància de seguretat a les cues, l’ús obligatori de mascareta, i la prohibició de beure, menjar i fumar en els recintes on es desenvolupen les activitats de Festa Major. De fet, no hi haurà barres amb servei de begudes en cap activitat ni concert.
 
Recordeu que podeu consultar la programació al blog: http://festamajor.santquirzevalles.cat. En aquesta plataforma trobareu el detall d’activitats, així com informació sobre els diferents escenaris, restriccions i afectacions al trànsit i altres consells relacionats amb el bon desenvolupament de la festa.