Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nous cursos de català en línia

L’Oficina de Català de Sant Quirze ofereix formacions de diversos nivells per internet


Nous cursos de català en línia

L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès oferirà nous cursos en línia a partir del proper 22 de setembre. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament i és molt recomanable que, en cas de no haver realitzat mai una formació similar, la persona usuària faci una prova de col·locació per conèixer el seu nivell. Aquestes proves es poden sol·licitar a partir de demà dia 1 de setembre.

Inscripcions en línia
 
Totes les persones interessades a fer cursos de català han de fer la inscripció a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/informacio-dels-cursos/. Per determinar el nivell cal demanar de fer una prova de col·locació. Des del Consorci per a la Normalització Lingüística es posaran en contacte amb l’usuari per fer la prova de forma telemàtica.
 
Matriculació
 
La matriculació es farà per internet els dies següents:
Exalumnes (alumnes de l’últim any): del 6 al 10 de setembre
Alumnes de nou ingrés: del 13 al 15 de setembre
Proves de col·locació: de l’1 al 15 de setembre
Els cursos començaran el 22 de setembre
 
 
Certificats oficials
 
Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).
Per a més informació es pot consultar el web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat) o adreçar-se a l’Oficina de Català (93 721 18 99 - santquirze@cpnl.cat).