Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Consulta les afectacions a la mobilitat i al trànsit durant la Festa Major

Alguns carrers romandran tallats i espais com el parc de les Morisques es tancaran puntualment


Consulta les afectacions a la mobilitat i al trànsit durant la Festa Major

El desenvolupament de les activitats de Festa Major comportarà algunes afectacions a la via pública els propers dies. Alguns carrers romandran tallats i altres espais, com el parc de les Morisques es veuran afectats també.

 
En aquest sentit, cal remarcar que del 2 al 6 de setembre es tallarà el carrer de Pintor Vilapuig entre la plaça de la Vila i el carrer Montserrat.
 
Altrament, el 2 de setembre es tallarà el carrer Pintor Vila Puig, entre el carrer de Sentmenat i el carrer de Montserrat, de 17.45 a 20 hores.
 
Finalment, el dia 6 de setembre, es tallarà el carrer de Joan Oliver, de 8 a 23 hores; i l’av. Camí del Mas, Països Catalans i rambla de Lluís Companys, de 21 a 23 hores.
 
Pel que fa al parc de les Morisques, dissabte 4 de setembre el parc romandrà tancat de 8 a 14 hores. Divendres 10 de setembre romandrà tancat a partir de les 19 hores.
 

El carrer Priorat romandrà tallat al trànsit des de divendres a les 15 hores fins dilluns dia 6 de setembre a les 11 hores. La zona restringida serà des de l’aparcament de la piscina fins a la rotonda propera a Jamones Sala. 

 
Altres reserves d’estacionament estaran degudament senyalitzades.
 
 
Metrominut
 
Enguany podeu consultar el temps de desplaçament entre els diferents escenaris habilitats per a la festa en el Metrominut de SQV. Així, en un temps calculat a una velocitat mitjana de 5km/h podreu saber quin temps trigareu a arribar a una activitat i quina distància existeix.
 
Entrades i sortides dels principals recintes
 
Els diferents espais on es desenvoluparà la Festa Major comptaran amb accessos d’entrada i sortida diferenciats. D’aquesta manera s’evitaran aglomeracions i creuament entre persones assistents. 
 
Podeu consultar les afectacions, mapes i tota la informació relacionada amb la Mobilitat en aquest enllaç.