Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Ajuntament habilita més entrades pels actes de la Festa Major 2021

La reserva es podrà fer demà 1 de setembre a partir de les 12 del migdia


L’Ajuntament habilita més entrades pels actes de la Festa Major 2021

 L’Ajuntament ha decidit habilitar més entrades en diversos actes de la Festa Major, davant la demanda que hi ha hagut durant la primera jornada per reservar-les, quan molts espectacles han quedat amb les localitats exhaurides en poca estona. L’Ajuntament vol agrair per endavant la comprensió i la col·laboració del veïnat  i espera que la festa es desenvolupi amb la normalitat que pot tenir una celebració adaptada als temps de pandèmia, una Festa Major que no és com fins ara, que té una gran complexitat i on la seguretat i la salut han d'estar al capdavant de les prioritats de tothom. 

De fet, la Festa Major s’està organitzant des de fa mesos conjuntament amb diverses entitats i col·lectius del poble i es va enllestir la proposta a finals de juliol, quan la situació epidemiològica del municipi era bastant greu.  Ara que la situació de la pandèmia a Sant Quirze del Vallès està més controlada que abans de vacances, l’Ajuntament ha intentat trobar solucions dins de la normativa i amb les infraestructures, pressupost i personal disponible.  En aquests termes s’han repensat tècnicament alguns actes a fi i efecte que més famílies puguin gaudir d'alguna activitat. Així, a partir de demà, es posaran  a disposició dels veïns i veïnes més entrades per diversos actes, que han ampliat l’aforament o duplicat les sessions. 

Entre d’altres, s’habilitaran noves places per la Ballada de Gegants, algunes de les activitats realitzades pels Diables de Sant Quirze, com són el Correaigües familiar i el Ball de Diables de dissabte 4 de setembre. Augmenten també les localitats dels espectacles adreçats al públic familiar que es faran al pati de l’Escola Taula Rodona: Superherois de Pop per xics, Remember Show de Teatre Mòbil i Marcel Gros, o La bona vida de 2princesesbarbudes.

Altrament, l’obra de teatre "L’Home orquestra" d’en Peyu farà una segona sessió que també tindrà entrades disponibles i s’amplien amb un centenar de localitats els actes que es realitzaran als exteriors de la masia de Can Feliu, com són els concerts de la Sra. Tomasa, La Loca Histeria o la Golden Beat. També es durà a terme un segon passi de l'espectacle familiar "Els Superherois" de Pop per Xics.
Altres activitats que amplien lleugerament l’aforament són l’exhibició de Country, la Benvinguda de Festa Major o l’obra de teatre No cal anar a l’Havana, de Marc Artigau.

La reserva de les entrades s’obrirà demà 1 de setembre a la plataforma http://entrades.santquirzevalles.cat a les 12 hores. Presencialment, les reserves es podran realitzar també a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, plaça de la Vila número 1.  

Reserva responsable
De la mateixa manera, l’Ajuntament demana de manera molt especial, per respecte a la festa i al veïnat, que els veïns i veïnes facin una reserva responsable de les entrades i que les persones que, pel motiu que sigui, no facin ús de les entrades que han reservat, les alliberin perquè d’altres les puguin fer servir i evitar situacions on acabin havent actes amb cadires buides. De fet, es pot donar la circumstància que alguns actes que apareguin amb entrades exhaurides vagin tenint entrades disponibles perquè algú les ha alliberat, per tant, les persones interessades poden anar consultant el web de reserva d’entrades fins una hora abans de l’inici dels actes.