Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Vota un nom per a la Biblioteca Municipal

Fins al proper dia 6 de setembre encara es pot triar entre un dels tres noms seleccionats


Vota un nom per a la Biblioteca Municipal

El proper 6 de setembre és el darrer dia per votar un nom per a la Biblioteca Municipal. Després d’un procés de presentació de propostes, que va tenir lloc del 9 al 24 de juny, la Comissió Permanent de Nomenclatura de Vies Públiques va seleccionar tres noms a triar:

. Teresa Pàmies
. Joana Raspall
. Marcel Ayats
 
A data d’avui han votat ja 241 persones. Qui estigui interessat encara pot fer-ho, en aquest enllaç: www.santquirzevalles.cat/consultabibilioteca, o bé presencialment als equipaments municipals habilitats: Ajuntament, Torre Julià (Les Fonts) o la mateixa Biblioteca.
 
Els resultats de la votació es donaran a conèixer el 8 de setembre en la mateixa plataforma de consultes, als mitjans de comunicació municipals i al Portal de Transparència.
 
Trobareu el detall del procés en aquest enllaç.
 
L’aniversari
 
La tria del nom esdevé una manera de celebrar el 20è aniversari de la Biblioteca, que aquest mes de setembre. Per aquest motiu l’Ajuntament ha endegat aquest procés participatiu obert a la ciutania.
De fet, persones majors de 14 anys, entitats registrades al Registre Municipal i empreses i comerços amb domicili fiscal al poble han pogut proposar noms per a l’equipament.