Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obert el termini per inscriure's a les activitats esportives municipals

Les inscripcions es poden fer en línia i la llista definitiva de persones admeses serà pública a partir del 29 de setembre


Obert el termini per inscriure's a les activitats esportives municipals

ja us podeu inscriure a les activitats esportives municipals. Ahir, 6 de setembre, es va iniciar el període per fer aquest tràmit, i s’allargarà fins al dia 17 de setembre. Les classes de les diferents modalitats esportives començaran el proper 4 d’octubre i finalitzaran el 29 de juliol.

 
Les inscripcions es poden fer en línia, al web municipal, o bé de manera presencial en cas de necessitar ajuda, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.
A les activitats de majors de 15 anys, cada persona usuària podrà escollir una activitat. En el cas de les orientades a majors de 60 anys, les persones usuàries podran escollir dues hores del programa. A aquestes activitats també hi podran accedir les persones de menys edat, sempre que hi hagin places disponibles i que la sol·licitud vingui acompanyada d’un informe mèdic o tècnic que recomani aquest tipus d’activitat.
La sol·licitud d’inscripció no dona dret a cap plaça i tindran prioritat les persones empadronades al municipi i al barri de Les Fonts.
 
El dia 22 de setembre es publicaran al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i al web municipal les llistes de les sol·licituds rebudes i es farà constar si és necessari realitzar sorteig per accedir a alguna de les activitats. L’endemà, el dia 23 de setembre, es constituirà la Comissió per l’adjudicació de les places disponibles. 
Del 24 al 27 de setembre es podran presentar al·legacions a la llista d’admesos provisional presentada, i a partir del 29 de setembre es publicarà la llista definitiva al web municipal i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.
 
 
 
Les propostes esportives d’enguany
 
L’Ajuntament ofereix activitats com el Ioga, Iogalates, Pilates, Sumba i Tono. Aquestes formen part del primer programa ofert per a majors de 15 anys.
Pel que fa a les activitats orientades als majors de 60 anys, s’ofereix Aiguagim i Gimnàstica de Manteniment.
Cal remarcar també que enguany s’han reubicat les activitats que es feien tradicionalment al Casal d'Avis Serra de Galliners al pavelló municipal i al gimnàs de l’escola Taula Rodona. 
 
Consulteu grups, horaris i llocs en el document relacionat en aquesta notícia.