Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquesta tarda, tret de sortida a la Festa Major

La Benvinguda i el pregó protagonitzen la primera jornada de la programació


Aquesta tarda, tret de sortida a la Festa Major

Aquesta tarda comencen els actes de Festa Major, tot i que fa uns dies algunes propostes esportives ja han vist la llum. La Benvinguda a la festa i el pregó són els actes centrals d’avui, i es desenvoluparan a la plaça d’Anselm Clavé. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, pronunciarà el tradicional discurs de benvinguda i, seguidament, l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil Sant Quirze del Vallès serà l’encarregada d’oferir el pregó a la ciutadania assistent. A continuació, la Big Barra Band, una orquestra jove de proximitat al municipi, posarà la nota musical a l’acte, amb un concert de peces de jazz, swing, rock, samba, funk i altres ritmes.

 
Prèviament a l’acte de Benvinguda tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Dos centenaris”, a la Casa de Cultura Vila-Puig. Es tracta d’una mostra de fotografies i documents per commemorar el centenari de la primera troballa del que esdevindria el complex arqueològic de Sant Quirze conegut com a Bòbila Madurell, el gran jaciment Neolític de Catalunya.
 
D’altra banda, l’exposició també celebra el centenari de la creació de la Sociedad Recreativa Quirzense, el col·lectiu que s’encarregaria de la programació cultural a l’edifici de la Patronal.
La mostra es podrà visitar del 3 al 6 de setembre, de 12 a 14 hores, i de 18 a 20 hores. L’accés és lliure però l’aforament és limitat a grups de 15 persones.
 
 
Consulta la programació i segueix-la a les xarxes
 
Podeu consultar la programació detalladament al blog: http://festamajor.santquirzevalles.cat.
A més, les xarxes socials municipals faran un seguiment de les diferents activitats. Seguiu i compartiu la Festa amb el hashtag #SQVdeFesta. Ens podeu seguir a:
 
Instagram: @ajsantquirze
Twitter: @ajsantquirze
 
També podreu veure les fotografies al canal Flickr de l’Ajuntament, i els vídeos al Youtube.
 
Finalment, recordeu que podeu consultar la disponibilitat d’entrades als actes programats a la següent plataforma: http://entrades.santquirzevalles.cat.