Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tradició, música i esport omplen els diferents escenaris de la Festa Major

El “Remember Show” de Marcel Gros i l’espectacle musical de “La Loca Histeria” van ser alguns dels actes més destacats de dissabte


Tradició, música i esport omplen els diferents escenaris de la Festa Major
La jornada de dissabte s’iniciava ben d’hora al parc de les Morisques amb una Masterclass de Ioga. Una forma de donar la benvinguda al dia que continuava amb un tastet de diverses modalitats esportives amb molt bona acollida i gràcies a la col·laboració de les entitats: Futbol Club Sant Quirze, Tennis Taula Sant Quirze, Sant Quirze Bàsquet Club, Nordic Walks Sant Quirze i Penya Ciclista Sant Quirze. 
 
El punt refrescant el van posar els Diables amb un correaigües familiar. Tampoc no va faltar l’handbol, en aquest cas a la tarda, des del pavelló municipal i amb un partit amistós tant masculí, contra el Mataró, com femení, amb l’Amposta.
 
A la tarda, prop de 600 persones van gaudir al Taula Rodona d’un espectacle de pallassos tradicional a càrrec d’un dels mestres d’aquest gènere: Marcel Gros. “Remember show” és una posada en escena on Teatre Mòbil i un dels grans referents del món del clown es retroben després de trenta anys i fan un homenatge a l’ofici. Ahir, van transportar els participants a l’humor en majúscules, aquell que sense grans complements sap arribar a tothom. 
 
A continuació, i també al Taula Rodona, l’exhibició de country a càrrec de Country Mussols, va omplir l'espai de ballarins d’aquest gènere musical dels anys 20 que tan bona acollida té actualment.
Simultàniament, la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze va oferir el seu ball al parc de les Morisques en dos torns, fent que el so de les gralles tornés després de molt de temps. 
 
Altrament, i també de la mà de la festa més tradicional, els Diables van omplir l’amfiteatre de les Morisques, en dos balls, on el foc va ser el protagonista.
 
En un altre espai, la plaça d’Anselm Clavé, l’actor Pau Roca posava en escena una de les comèdies més divertides sobre la depressió: “Les coses excepcionals”. Gairebé 200 persones van tenir ocasió de gaudir d’aquesta obra que ha rebut molt bones crítiques arreu. A més, l’actor va interactuar molt amb el públic, fet que va generar molts riures i, sobretot, molta complicitat i algun moment hilarant amb l'audiència.
 
La nit continuava amb l’aposta entranyable i esbojarrada, a parts iguals, de “La Loca Histeria”. El grup va omplir la Masia de Can Feliu amb el seu repertori dels clàssics universals de tots els estils i totes les èpoques musicals, enganxant al públic de totes les edats, còmplice del xou des del primer tema fins als bisos.
 
Al carrer Priorat, les Barraques van apostar ahir pel grup local "Derrame social", "Tremenda Jauría" i els "Angangas", que van repassar clàssics dels 70, 80 i 90 fins a la música més actual.
 
Podeu veure les fotografies de la jornada al flickr de l’Ajuntament, i els vídeos al Canal de Youtube.
 
Consulteu la programació i seguiu-la a les xarxes
 
Podeu consultar la programació detalladament al blog: http://festamajor.santquirzevalles.cat.
A més, les xarxes socials municipals estan fent seguiment de les diferents activitats. Seguiu i compartiu la Festa amb el hashtag #SQVdeFesta. Ens podeu seguir a:
 
Instagram: @ajsantquirze
Twitter: @ajsantquirze