Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

L’humor costumista d'en Peyu protagonitza el diumenge de Festa Major

Diables i les agrupacions corals locals omplen la programació de cultura i tradició


L’humor costumista d'en Peyu protagonitza el diumenge de Festa Major

L’espectacle “L’home orquestra” de l’actor i humorista Peyu, cap de cartell de la Festa Major, va respondre ahir a les expectatives d’un públic que, recordem, va esgotar entrades en qüestió de minuts tant a la primera sessió, com a la segona, programada posteriorment. Només començar l’actuació, l’humorista d’Osona es va ficar el públic a la butxaca en explicar que va viure a Sant Quirze del Vallès durant dos anys, tot donant detalls que demostraven que coneixia bé el municipi i l’entorn. Amb aquesta complicitat guanyada, en Peyu va desgranar un divertit monòleg, irònic i sorneguer, de situacions quotidianes al més estil costumista.

Tradició i cultura popular
La cultura popular també va ser protagonista del diumenge de Festa Major. Les dues agrupacions corals, la Societat Coral Il·lustració Artística i la Bella Quirze Band, van fer ple a la sala Josep Brossa de la Patronal, on van interpretar els tradicionals concerts de Festa Major. Tanmateix, el parc de les Morisques va acollir el concert de sardanes amb un centenar de participants.
D’altra banda, en caure la nit, els Diables de Sant Quirze van oferir el ball de diables familiar en què els infants i adolescents de la colla van actuar per primera vegada amb un vistós i efectiu espectacle pirotècnic. El debut dels més joves va comptar amb més d’un centenar de persones que va gaudir de l’actuació, mantenint la distància al voltant de la zona habilitada, entorn de la Masia Can Feliu. 
 
Activitats familiars
L’espectacle “La bona vida” de la companyia 2princesesbarbudes, al pati del Taula Rodona, va presentar un espectacle infantil divertit amb cançons interpretades amb instruments originals de fabricació pròpia i de joguina. El cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula “Com ensinistrar un drac 3”, al parc de les Morisques, va comptar amb un nombrós públic familiar que va gaudir de la proposta.
 
Grup de versions original
El concert de la nit va venir de la mà de la Golden Beat, un grup de versions molt original que va sorprendre el públic intercanviant música i lletra dels èxits de les darreres dècades. El resultat ben treballat i el ritme de la Golden Beat no van deixar indiferents les més de 300 persones que van seguir l’actuació.
 
L'esport, també present
L’esport també va estar present ahir amb la competició d’iniciació i exhibició de Roller Freestyle, la masterclass de ioga i la cronoescalada, la classificació de la qual es pot consultar aquí.
 
Podeu veure les imatges de la Festa Major al Flickr de l’Ajuntament i el vídeos de les jornades al canal de YouTube en aquest enllaç.
  
Podeu consultar la programació d'avui, últim dia de Festa Major, al blog: http://festamajor.santquirzevalles.cat.
 
A més, les xarxes socials municipals fan un seguiment de les diferents activitats. Seguiu i compartiu la Festa amb el hashtag #SQVdeFesta. Ens podeu seguir a:
 
Instagram: @ajsantquirze
Twitter: @ajsantquirze