Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès acollirà una sèrie d’actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Divendres s'hissarà l'Estelada i dissabte es farà l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova


Sant Quirze del Vallès acollirà una sèrie d’actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Sant Quirze del Vallès es prepara per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, seguint les mesures de seguretat sanitàries establertes en aquests moments. Divendres a les 21.30 hores s’hissarà l’Estelada al parc de les Morisques. Les persones que hi vulguin assistir hauran d’entrar per la porta de l’avinguda del Mas, a partir de les 21 hores. 

A continuació, a les 22 hores, tindrà lloc el concert de Roba Estesa, també al parc. Les persones que hagin reservat entrades per a aquest esdeveniment hauran d’entrar per la porta principal del parc, la de la rambla de Lluís Companys. La porta s’obrirà a les 21.30 hores.
El grup “Roba Estesa” fusiona músiques urbanes i festives amb la instrumentació i les melodies del folk i portarà demà les persones assistents a un viatge d’esperit crític pel feminisme. Les entrades estan exhaurides.
 
 
Ofrena floral 
Com és habitual, el matí de dissabte 11 de setembre tindrà lloc l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la plaça 14 d’abril. El recinte estarà encerclat, de manera que només les entitats que hi participen hi puguin accedir. La resta del públic podrà mantenir-se a l’altre costat de les tanques, des d’on podran seguir l’acte amb una bona visibilitat 
Les entitats que no hagin confirmat la seva participació, podran fer-ho el mateix dia al personal responsable de l’organització de l’acte.
Després de l’ofrena actuarà la Societat Coral Il·lustració Artística. També hi haurà ballada per part de la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze. Aquesta però, serà estàtica, sense desplaçar-se per la rambla, seguint així les mesures de seguretat sanitàries.
 

Tancament del parc de les Morisques
El parc romandrà tancat divendres 10 de setembre, a partir de les 19 hores. Dissabte ja estarà obert al públic.