Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'espectacle "Atreveix-te" de Dani Landry es durà a terme a la Sala Josep Brossa davant la previsió de pluja

L'artista santquirzenc oferirà el seu concert adreçat al públic familiar en motiu del 20è aniversari de la Biblioteca


L'espectacle "Atreveix-te" de Dani Landry es durà a terme a la Sala Josep Brossa davant la previsió de pluja

Davant la previsió de pluja prevista per a aquesta tarda, l'espectacle "Atreveix-te", que l'artista santquirzenc Landry havia de realitzar al pati de la Biblioteca, finalment es durà a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal  (entrada per Avinguda de Pau Casals, 86) a la mateixa hora, les 18 h. Les entrades adquirides seran vàlides per al nou emplaçament. Altrament, les persones que tinguin entrada i que no puguin assistir, poden anul·lar la reserva entrant a www.entrapolis.com, accedir a la zona personal amb el correu electrònic i la contrasenya i, a l'apartat "les meves entrades", cancel·lar la selecció d'entrades per a aquest espectacle.

 
Per altra banda, l'Ajuntament informa que, en canviar d'emplaçament, la Sala Josep Brossa de la Patronal disposa d'un major aforament que el pati de la Biblioteca. Les persones interessades en assistir-hi, ja poden reservar entrades al següent enllaç.
 
En l'espectacle "Atreveix-te", Dani Landry ens anima a atrevir-nos a qüestionar conceptes com les famílies, el menjar o els rumors, però sobretot ens convida a atrevir-nos a pensar. És un espectacle de gran qualitat per als més menuts i menudes creat per un dels animadors més reconeguts del país. Un repertori de cançons pròpies, a més de temes i danses infantils de tota la vida, fa que infants i persones adultes no parin de sorprendre’s i de ballar.