Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Avui s’obre el termini per inscriure’s a les activitats del programa Gent Gran Activa

Taller de memòria, mandales, informàtica o passejades són algunes de les propostes


Avui s’obre el termini per inscriure’s a les activitats del programa Gent Gran Activa

Avui s’ha obert el termini per inscriure’s a les diferents propostes que s’emmarquen en el Programa Gent Gran Activa d’aquest primer trimestre de curs. Les propostes començaran el proper 4 d’octubre i finalitzaran el 23 de desembre. Aquesta programació estable arriba després d’un període en què la pandèmia ha limitat el desenvolupament d’activitats en l’equipament, donades les restriccions per garantir la seguretat sanitària.

 
Ara, i coincidint també amb la reubicació dels serveis essencials que ocupaven el Casal a altres espais, l’Ajuntament ha donat llum a una programació que inclou iniciatives de diversos àmbits. Així, s’organitza el taller “Activem la memòria”, en què es realitzaran activitats per treballar l’estimulació cognitiva, reforçar les capacitats de la memòria, el càlcul, el llenguatge o el raonament, mitjançant exercicis. També es crearà el Racó de les tertúlies literàries, on un grup de persones reflexionaran sobre un llibre periòdicament.
 
Altrament, repeteixen edició els passejos saludables i els jardiners i jardineres del Casal, que han rebut molt bona acollida entre les persones usuàries.  Aquest també és el cas de les classes d’informàtica que es podran fer de manera presencial i/o en línia.
 
Una de les novetats d’aquest curs és la iniciativa de “Les Golfes Music Lab”. Es tracta d´un espai  amb estudi de gravació per crear música o experimentar amb instruments, despertar la part més creativa de cadascú i educar les emocions.  
 
Finalment, i de cara a finals d’any, s’organitza un Taller de Nadal.  Idees per guarnir la llar, centres de taula tot per tenir-ho tot  preparat per Nadal.
Les inscripcions es poden fer seguint els enllaços que es relacionen a continuació clicant sobre cada taller, o bé de manera presencial al Casal Serra de Galliners en horari de 10:00 a 13:00h i de 16:00 a 20:00h.
 
El proper dia 29 de setembre es publicaran les llistes de les persones admeses a la pàgina web de l'Ajuntament i al plafó de l´entrada al Casal.