Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Torna el cicle DOC del Mes amb un film sobre el moviment feminista a Egipte

El documental "Com jo vulgui (As I Want)" es projectarà dijous 23 de setembre, a les 18 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca i també es podrà gaudir en línia


Torna el cicle DOC del Mes amb un film sobre el moviment feminista a Egipte
El cicle El Documental del Mes reprèn el seu calendari de sessions a la sala d'actes de la Biblioteca. La primera tindrà lloc aquest dijous 23 de setembre a les 18 hores i es projectarà "Com jo vulgui (As I Want)". El film parla sobre el moviment feminista a Egipte, on hi ha cada vegada més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual. La Primavera Àrab va portar esperança de llibertat i canvis, no obstant, sovint s’oblida que durant la multitudinària protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup. La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. La directora Samaher Alqadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació.
 
Per poder assistir a la sessió de forma gratuïta podeu reservar les vostres localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat. El documental també estarà disponible on line del 24 de setembre al 8 d'octubre (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari  i les persones que us inscriviu rebreu un enllaç i un codi per poder visionar la pel•lícula.  
Les properes sessions previstes són:
Dijous 21 d’octubre: El retorn, la vida després de l’ISIS
Dijous 18 de novembre: Lobster Soup
Dijous 16 de desembre: Mothers


Aquestes sessions també es podran gaudir en línia amb inscripció prèvia mitjançant qüestionari.