Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Carinsa rep el Premi a Millor PYME 2021

El grup, especialista en aromes i fragàncies, és present en més de 57 mercats


Carinsa rep el Premi a Millor PYME 2021
El santquirzenc Grup Carinsa ha rebut el Premi a Millor PYME 2021 que lliura la Cámara de Comercio de España i Banco Santander, amb la col·laboració de La Vanguardia. El guardó, que enguany ha arribat a la seva cinquena edició, el van rebre dilluns 20 de setembre la seva presidenta i directora general, Vanessa Martínez i vicepresidenta i subdirectora, Dènia Martínez, de la mà del vice-president i director Territorial de Catalunya del Santander, Eduard Miró.
 
Aquest premi reconeix la trajectòria de l’empresa especialista en aromes i fragàncies, i les seves fites en diferents àmbits. I és que Carinsa es troba present en més de 57 mercats internacionals oferint una àmplia gamma de productes i serveis, innovant constantment. De fet, l’empresa destina cada any un 20% del negoci a l’I+D+i, esdevenint una eina fonamental per a la creació de nous productes.
 
Grupo Carinsa va ser fundada el 1993 per Alberto Martínez i diversos experts professionals del sector creant una petita empresa familiar de sis treballadors. En l’actualitat, l’empresa compta amb més de 115 col·laboradors de diversos perfils.
El Grup està present en 4 dels 5 continents a través de les seves filials a Argèlia, Marroc i Turquia, distribuïdors, socis i agents internacionals.
Actualment han desenvolupat diverses patents com Chicle Dual, Carinsalsa i Probiótico Lactobaciullus plantarum Lp3547.