Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Nous elements a la via pública fruit d'una actuació d'ATL

Es tracta d'uns tubs verticals que responen a obres d'adequació i millora de la seguretat i salut de les infraestructures de l'aigua


Nous elements a la via pública fruit d'una actuació d'ATL

Des de fa uns dies es poden veure a Sant Quirze uns elements nous a la via pública (vegeu fotografia que acompanya aquesta notícia). Es tracta d’una actuació que està duent a terme l’Ens d’Abastament Aigües Ter Llobregat  per adequar les seves instal·lacions a la normativa actual de Seguretat i Salut. El projecte és supramunicipal i els nous elements (tubs verticals de color metall) es poden veure a diversos municipis. De fet, aquests permeten millorar les condicions de treball del personal d’ATL, doncs sota terra existeix un espai de treball, i també ha permès condicionar la infraestructura en sí.

En el cas de Sant Quirze es troben ubicats en diversos punts del poble, com les rotondes. En algun cas, i donat que interfereixen el pas de vianants, l'Ajuntament ha demanat la seva reubicació.

Recordem que ATLL compta amb dos projectes pendents al municipi, un en relació a la millora dels ramals i l’altre  a la sectorització.