Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Mireia Vives i Borja Penalba presenten a Sant Quirze “Cançons de fer camí”

El concert tindrà lloc aquest divendres 1 d'octubre a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Mireia Vives i Borja Penalba presenten a Sant Quirze “Cançons de fer camí”
Aquest divendres 1 d'octubre, els valencians Mireia Vives i Borja Penalba presentaran a Sant Quirze el seu darrer treball “Cançons de fer camí”. Acompanyats dels músics Sergi Carós, al baix i a les veus, i Marta Margaix, al violí, Mireia Vives i Borja Penalba faran un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades, o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen.
 
Cançons de fer camí” és el tercer treball del duet valencià després d'haver publicat els exitosos "Línies en el cel elèctric" i "Amor fora de mapa". 
 

El concert tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 20.30 hores. Les entrades tenen un preu de 2€ i es poden comprar anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat. El concert està organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze i compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya